●ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΝ ΛΙΘΟ(ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ) ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ…

▪︎Η Σχέση του Ανθρώπου με τους λιθους (κρυσταλλους) υπάρχει από την λίθινη εποχή. Εκτός από την ομορφιά που έχει κάθε κρύσταλλος, ο θησαυρός κρύβεται στις ιδιότητες του καθενός που απλόχερα μας δωρίζει.
Ένα κοινό που έχουν όλοι οι κρύσταλλοι είναι οτι μας απελευθερωνουν από το κακό ματι και την αρνητικοτητα.
☆Σημαντικό είναι το καθάρισμα των κρυστάλλων από την ενέργεια που μαζεύουν (Στο eshop μας θα βρείτε κατάλληλα προϊόντα για να απελευθερωνουν όλες οι περιοριστικες ενέργειες).
▪︎ΑΝ κάποιο κοσμημα η αντικείμενο ενεργειακο σας σπάσει, σημαίνει πως έχει μαζέψει την αρνητικη ενέργεια και την απελευθέρωνει….
ΚΑΘΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ!!!!!!

 

ΛΕΥΚΟΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ(Quartz)

•Ο βασιλιάς των λιθων.
Έλκει χρήματα, υγεία,τύχη και προστασία. Καθαριζει και απελευθερωνει την Κακή ενέργεια. Απελευθέρωνει το stres και τον θυμό. Διαλύει μπλοκαρισματα. Προσελκύει αγαπη και βοηθάει στην ροή της ενέργειας.

 

ΚΙΤΡΙΝΗΣ

•Λιθος χαράς και Επιτυχίας.
Έλκει αφθονία σε όλα τα επίπεδα. Φέρνει πλούτο, ευημερία και καλή τύχη. Κατάλληλος λιθος για να απελευθερωνει την αρνητικοτητα και να την μετατρέπει σε θετικοτητα. Έξοχος καθαριστής αυρας. Κρύσταλλος ευχών. Δίνει ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

 

ΡΟΖ ΧΑΛΑΖΙΑΣ(Rose Quartz)

•Ο Λιθος της αγάπης. Είναι για όλες τις μορφές αγαπης. Μας βοηθάει στην επικοινωνία και την έκφραση. Μας συντονίζει στην θετική ενέργεια .Μας μαθαίνει να αγαπάμε τον εαυτό μας. Είναι κατάλληλη για καινούργια ξεκινήματα σε όλους τους τομείς.

 

ΜΑΤΙ ΤΙΓΡΗΣ (Tigers eye)

•Ένας λιθος που ειναι τυχερό φυλαχτο.
Είναι για προστασία από όλους τούς κινδύνους και για να μάς δημιουργεί ασπίδα από το κακό ματι και την τοξικότητα. Δίνει θάρρος και Τολμη. Μας χαρίζει Αυτοπεποίθηση.

ΦΕΓΓΑΡΟΠΕΤΡΑ

•Ο Λιθος της συναισθήματικης κατανόησης και διαίσθησης. Μας βοηθάει στις καινούριες αρχές σε όλα τα επίπεδα. Σχετίζεται με τον ερωτα και τους εραστές. Φέρνει καλή τύχη. Ενισχύει την αγάπη. Βοηθάει στον διαλογισμό και μας Φέρνει σε επαφή με τον Ανωτέρο μας εαυτό.

 

ΤΟΥΡΜΑΛΙΝΗ

•Ο λιθος της αγάπης και της ισορροπίας.
Λιθος που μας προστατεύει και λειτουργεί σαν ασπίδα από την αρνητικοτητα. Διώχνει τις αρνητικές σκέψεις. Τονώνει την Σεξουαλικοτητα.
Ξεμπλοκαρει και χαρίζει αρμονία. Προσφέρει ήσυχο ύπνο.

 

ΑΚΟΥΑΜΑΡΙΝΑ

•Κρύσταλλος ηρεμίας και επικοινωνίας.
Προσδίδει σε αυτόν που την φορά θάρρος και δύναμη. Απελευθέρωνει stres και φόβους. Λειτουργεί σαν φυλαχτο από το κακό μάτι και την τοξικότητα. Φέρνει καλή τύχη.
Έλκει χαρά και ευτιχια. Ενισχύει την Αυτοπεποίθηση.

 

ΑΧΑΤΗΣ

•Λιθος δύναμης και αποφασιστικοτητας.
Φέρνει θάρρος και ενέργεια. Μας χαρίζει
ζωτικότητα και Αυτοπεποίθηση. Διαχωρίζει το συναίσθημα απο την λογική. Δίνει εσωτερική ηρεμία. Μας βοηθάει στην θετική σκέψη και λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας.

 

ΤΥΡΚΟΥΑΖ

• Λιθος καλής τύχης. Χαρίζει ηρεμία και γαληνη. Μας βοηθάει στην καλή επικοινωνία, αναδεικνύει τα αληθινά συναισθήματα. Αφυπνίζει την διαίσθηση.
Προσφέρει πλούτο και ευημερία.
Έλκει αυτά που χρειαζόμαστε.

 

ΚΟΡΑΛΛΙ

•Λιθος της ευημερίας και του πλούτου.
Απορροφά τη αρνητικη ενέργεια.
Δίνει Ισορροπία και ηρεμία.
Φέρνει πλούτο και καλή τύχη. Προσελκύει πάθος και ρομαντισμό. Δίνει χαρακαι αισιοδοξία. Τονώνει την θετική ενέργεια.

 

ΚΑΠΝΙΑΣ

•Λιθος της ψυχραιμίας και της απελευθερωσηςαρνητισμου.
Ασπίδα προστασίας από το κακό ματι.
Χαρίζει ηρεμια και γαληνη.
Διώχνει το αρνητικα συναισθηματα.
Μειώνει το αίσθημα φόβου. Φέρνει καλή τύχη για ευημερία.

 

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ

•Σύμβολο αγνοτητας και αγαπης
Φέρνει σοφία και χαρά.
Καταπολεμά την επιθετικοτητα και τον πανικό. Τονώνει την θηλυκότητα και την σεξουαλικοτητα. Συμβολίζει την ενέργεια του φεγγαριου.

 

ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ

• Λιθος της μεταμόρφωσης. Ενισχύει τον αυτοέλεγχο και την γαληνη.
Μας γειώνει. Αποδεσμεύει την κόπωση.
Χαρίζει θάρρος. Αποδεσμεύει αρνητικοτητα και τοξικότητα.

 

ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗ

•Ένας λιθος για την Καλή τύχη.Μας βοηθάει να πάμε στην σωστή κατεύθυνση. Ενισχύει την διαίσθηση. Μας βοηθάει να συναντάμε ευκολία για τις σωστές ευκαιρίες και για να πετύχουμε τους στόχους μας.

 

ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ

•Λιθος της ηρεμίας και της πίστης. Πνευματικός λιθος. Προσφέρει ισορροπία στο πνευμα και ηρεμει το νευρικό σύστημα. Απλελευθερωνει θυμό και φόβους. Αποδεσμεύει κακές ενέργειες και διωχνει την Αρνητικοτητα και τα μπλοκαρισματα.

 

ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ

•Λιθος της εσωτερικής αλήθειας. Φέρνει χαρά, αισιοδοξία, γαληνη και αρμονία στο σώμα μας και στην ζωή μας.
Τονώνει την Αυτοπεποίθηση και την Δύναμη. Μας προστατεύει από την βασκανια. Διώχνει την απελπισία και την ανασφάλεια. Μας δίνει συναισθήματικη καθοδήγηση .

 

ΛΑΒΡΑΔΟΡΙΤΗΣ

•Είναι ο λιθος της συγχρονικοτητας. Μας φέρνει τύχη και μάς φανερώνει στο μονοπάτι μας όλα όσα χρειαζόμαστε.
Ξεκαθαρίζει το μυαλό για την σωστή λήψη αποφάσεων. Αφυπνιστης της συνείδησης. Εξαφανίζει φόβους και ανασφάλειες.

 

ΚΑΡΝΕΟΛΗ

Ο λιθος του αυτοσεβασμου. Προστευτικος λιθος που μας γεμίζει εμπιστοσύνη και έμπνευση. Ξεμπλοκαρει το μυαλό από χαοτικές σκέψεις. Μας χαρίζει ηρεμία και πνευματικοτητα. Φέρνει τύχη και απομακρύνει φόβους.
Μας προστατεύει από τον φθόνο και την ζήλια.